Svenska Dagbladet 31 mars 2007 om "svensk" terrorism...

Säpo söker sig till olika föreningar, ungdomsråd och moskéer.
- Folk ska veta att det finns personer i Sverige som kan tänkas förbereda ett terrordåd. Tänk om ett bostadsbolag skulle upptäcka att det finns en bombfabrik i källaren.
Paulinder ser ett allt starkare stöd för terrorism bland förortens ungdomar
- Ja, det kan man säga, annars skulle vi inte jobba med det. Vi försöker hitta de miljöerna så att vi kan motverka det, säger han.
- Vi vill lära oss miljön. Men självklart är vårt yttersta mål att hitta människor som av olika skäl är fundamentalister eller extremister. Vi ser att fler och fler blir radikala, så att säga. Vi försöker motverka det tillsammans med deras imamer.
Bertil Åkesson/TT

Vi vet ju vad som händer och varifrån dom kommer, men journalister och akademiker vägrar att skriva vad som är sant och vikigt för medborgarna. Vi räknas liksom inte! Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Men jag undrar om inte Åkesson/TT gjorde bort sig genom att nämna ordet imaner i slutet, eller...

Ur Troligt, en tidning av Svenska Kyrkans Unga...

...att det finns nån som inte ersatt Gud med pengar; Laleh Pourkarim

Laleh Pourkarim är en artist som säger så här;
- Jag har haft skivbolag efter mig sedan jag var femton år. Då sa de, vi skall ta dig till L.A. och göra dig till en stjärna. Men jag har inte gått på det och jag ser ingen mening med det. Det är roligare att göra saker på riktigt.
---
Att göra saker på riktigt!  Så sant. Så talar en konstnär, och jag som trodde att alla hade blivit typ Lisa Marklund; Billigt och falskt på kontrakt...bara det säljer utav helvete!

Men herregud GrisExpressen...

Hur kan ni låta denne lille bortskämde slyngel kasta ur sig lögner och fräckheter som detta?
Har ni alldeles tappat omdömet???????????????????????

Av Johannes Forssberg
[email protected]
Om Sverigedemokraterna:

De vill satsa hundratals nya miljarder på allting som låter bra och fint och svenskt och samtidigt genomföra stora skattesänkningar. Deras finansiering går i nydemokratisk anda ut på att spara in på "statlig byråkrati" samt på "invandrarna".
Sverigedemokratiskt styre skulle alltså innebära enorma budgetunderskott, så småningom superinflation, och deras älskade Sverige skulle bli fattigt och oändligt deprimerande.
Sverigedemokraternas omhuldade ädla åldringar skulle torka ut, och de där fina blonda barnen skulle gå i fallfärdiga skolor.

Från Danmark kommer ljuset...igen


Pia Kjærsgaards ugebrev -

mandag den 5. marts 2007

Pøbelvælde!

Personerne omkring det tidligere Ungdomshus har hele tiden optrådt anonymt og har ikke stået åbent frem og deltaget i den demokratiske dialog. De har i stedet gemt sig bag billige paroler og elefanthuer, hvilket sætter deres overraskende mange støtter i et mærkeligt lys. Disse unge mennesker har for længst forstået, at deres asociale adfærd og voldsdyrkelse alt for ofte har givet pote i form af nye chancer, udtryk for forståelse for deres frustrationer og sågar et tilbud på12 millioner kr. til at købe et ny hus.
Ældre mennesker har siddet som fanger i eget hjem, og børnefamilierne har måttet forklare deres forskræmte børn, at børnehaven er lukket. Det har været skræmmende at se, hvordan disse professionelle ballademagere har kunnet tage hele kvarterer og bydele som gidsler.
Men her stopper rækken af pinlige episoder ikke. Nyhedsavisen har på sin hjemmeside bragt en undskyldning for, at en af deres journalister deltog i optøjerne på Nørrebro og åbent forklarede om sine egne voldudgydelser i to artikler. Man skulle mene, at det var en formalitet at afskedige en sådan journalist, men ak nej, David Trads og Nyhedsavisen vil lige se tiden an.